Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

MAICO


 

Entomed MedTech AB är svenskt servicecenter för MAICO
Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
PilotTest

En enkel hörseltest för att testa taluppfattning och talförståelse, samt även enklare bestämning av taltrösklar hos barn i åldern 2-7 år. Kan fås med upp till 6 olika språk installerade, av de 26 språk som finns tillgängliga. Har även tonaudiometri. Bildplansch, bildkort och audiogramblock medföljer.

 

Ladda ner broschyr som PDF

 

MA 25

En enkel, manuell, portabel audiometer för luftledd audiometri. Batteri och nätdrift. Fast, pulserande och modulerad ton. Kan fås med olika hörtelefontyper. Den låga vikten på endast 980 g gör den idealisk för den ambulerande verksamheten.

MA 25E har dessutom automatisk hörseltest enligt Hughson-Westlake metoden.

Ladda ner broschyr som PDF

 

MA 30

En automatisk screeningaudiometer som använder Hughson-Westlake metoden för att fastställa hörtrösklarna. Inklusive hörtelefoner, svarsknapp och transportväska. Möjlighet att föra över undersökningsdata till PC.

Ladda ner broschyr som PDF

 

     
Senast ändrad: 18 december 2019