Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Datorprogram


 

Datorprogram för våra olika agenturer:

MAICO

Sibelmed

FRYE/FONIX

AudiMax II+ är ett program framtaget specifikt för Entomeds audiometrar. Det finns i två versioner, en för Entomed SA 201E/SA202 (screeningaudiometrar) och en för Entomed SA 203/204 (diagnostiska audiometrar).

Programmet fungerar på Windows 7 och senare, både 32 och 64 bitars.

Det går även att uppgradera tidigare versioner av programmet. Då måste databasen skickas in till oss för konvertering om man önskar behålla tidigare tester.

Kontakta oss för ytterligare information.

 
NOAH 3 och NOAH 4 är programmet för den som arbetar med audiometri och hörapparatutprovning.

NOAH 3 for ENT Doctors är en enklare version av NOAH 3 och lämpar sig för öronläkare som "bara" mäter hörselnedsättningar och remitterar hörapparatpatienterna vidare för utprovning.

Entomed MedTech AB säljer för närvarande inte NOAH3 eller NOAH4 programmet. För närmaste återförsäljare hänvisas till HIMSA:s hemsida.

 
Länk för nerladdning av ENTOMED AudiogramViewer Länk till installationsanvisning
     
Senast ändrad: 18 december 2019