Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

PATH Medical


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för PATH Medical

Vid köp av tympanometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
Sentiero Screening Tymp

är en liten smidig screeningtympanometer som lämpar sig utmärkt för primärvården. Den kan även kompletteras med 1000 Hz probeton för att kunna användas vid test av riktigt små barn. Mäter i grundutförandet tymp på standardfrekvensen 226 Hz, och kan då även mäta IPSI-lateral reflex. Den kan även uppgraderas till att mäta Contra-lateral reflex. Reflexmätning används normalt inte inom primärvården men för en öronläkare kan det vara av visst intresse även i screeningsammanhang. Det finns även en liten animering som kan aktiveras om man behöver ha något som fångar barnets uppmärksamhet under tiden man testar.

Levereras med laddare och batteridrift i en behändig väska som gör det lätt att ta med tympanometern vid eventuella hembesök.

Försvarshälsan vid Marinbasen i Karlskrona har valt PATH Sentiero Tymp för mellanörekontroller av bl.a. dykare och ubåtspersonal.

Ladda ner PATH Medicals  samlingsbroschyr som PDF
Sentiero Screening Tymp med Audiometer

är samma tympanometer som ovanstående men den har kompletterats med en klass 4 tonaudiometer för hörselscreening.

Sentiero Screening Tymp med OAE

är också samma tympanometer som ovanstående men har kompletterats med DPOAE. Den kan också uppgraderas med TEOAE.

nanoTymp

är det senaste tillskottet i PATH Medical familjen. Den kopplas enkelt till USB porten i din dator och ger dig en fullgod screeningtympanometer.

Sentiero Diagnostisk Tymp

är en diagnostisk tympanometer där man kan mäta med 4 olika bärfrekvenser (226, 678, 800 och 1000 Hz). Den mäter också stapediusreflexen, både IPSI- och CONTRA-lateralt. Vidare kan den utföra en test av örontrumpetfunktionen. En liten finess är att man även byggt in en liten "ficklampa" i proben

Sentiero Diagnostisk Tymp med OAE

är samma tympanometer som ovanstående diagnostiska tympanometer som även kan mäta DPOAE. Man använder samma probe för tymp och OAE. Man kan även uppgradera med TEOAE.

Sentiero Diagnostisk Tymp med OAE och DP-tröskelbestämning

är också samma diagnostiska tympanometer och OAE, men den har kompletterats med en patenterad metod för att med hjälp av DPOAE bestämma hörtrösklar.

Den kan även kompletteras med en klass 3 (diagnostisk) tonaudiometer där man kan mäta hörtrösklar med traditionell tonaudiometri, både luft- och benledd, samt även använda sig av maskeringsbrus. Om man önskar kan man även komplettera med högfrekvensaudiometri upp till 16000 Hz.

      Skrivare Able till PATH Sentiero för utskrift av tester.  
Senast ändrad: 18 december 2019