Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Sibelmed


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Sibelmed

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
Sibelsound Duo är en helt ny audiometer från spanska Sibelmed. Det är en manuell screeningaudiometer för luftledd audiometri, som kan kompletteras med automatisk test enligt Hughson-Westlake. Den tydliga färgdisplayen är av touch-typ vilket gör det lätt att välja funktion. Stora rattar för frekvens och dB-nivå och en stor knapp för att avge tonen gör den lättanvänd även ur ergonomisk synvinkel.

För den som har lite större behov finns den även i en version med maskeringsbrus och benledning.

Den är liten och lätt, 236*197*77 mm och väger bara 600 gram. Levereras med väska för enkel transport mellan enheter om man har det behovet.

Ladda ner broschyr som PDF
SIBELSOUND 400 Denna audiometer från den spanska tillverkaren Sibel finns i 6 varianter med möjlighet att komplettera med flera optioner. Samtliga modeller levereras med ett PC-program (W-50) för lagring av testdata. För alla modeller utom SUPRA är det en demoversion, som man enkelt kan uppgradera till en "skarp" version. SUPRA levereras med den skarpa versionen direkt.

Den enklaste är SS400A som är en manuell screeningaudiometer med möjlighet att föra över testdata till PC eller skriva ut på skrivare.

SS400AM är samma audiometer men med tillägg av maskeringsbrus.

SS400AO är samma som SS400A men den kan även testa hörtrösklar med benledning, dock utan maskeringsbrus.

SS400AOM är en kombination av SS400AM och SS400AO och är klassad som en diagnostisk audiometer typ 3 enligt IEC60645. Denna modell kan som tillval kompletteras med högfrekvensaudiometri - ända upp till 20 000 Hz. Den har dessutom inbyggt minne med plats för mer än 1 000 tester.

SS400AOM+ är en klinisk audiometer av typ 2 enligt IEC60645. Den har, förutom det som finns i SS400AOM, bl.a. talaudiometri och maskeringsbrus för tal, kommunikation mellan operatör och testperson.

SUPRA är "värstingen", också en typ 2 audiometer som har allt som SS400AOM+ har och lite till.

Mått: 390*260*105 mm, vikt: 2,4 kg

Ladda ner broschyr som PDF
     
Senast ändrad: 18 december 2019