Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Sibelmed Spirometri


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Sibelmed

DATOSPIR MICRO

är en ny serie spirometrar som alla har mätdon enligt turbinprincipen. De kan även mäta bronkodillation. De har både USB- och seriell anslutning till PC. Modell B och C har minne för 1000 tester och kan även kompletteras med SpO2 modul. De har en pekskärm för enkelt val av funktion medan A-modellen har knappar för dessa val under displayen. Alla tre modellerna kan också kompletteras med Bronkokonstriktionsmätning och med trådlös överföring via Bluetooth-teknik. Den höga minneskapaciteten och möjligheten att ställa den i ett "Home"-läge gör den idealisk för astmapatienter där man vill undersöka hur besvären varierar över tiden. Läkaren kan då ladda ner mätdata vid nästa återbesök och på så sätt få en god bild av hur besvären varierar mellan läkarbesöken.

 

Ladda ner broschyr som PDF
DATOSPIR TOUCH

Denna helt nya modell har en tryckkänslig färgskärm och finns i tre olika konfigurationer, Företagshälsovård, Primärvård och Diagnostisk där man får olika funktioner beroende på val. Den har inbyggd skrivare med 110 mm brett termopapper, men kan även föra över mätdata till PC via Bluetooth, USB eller via Ethernet. Man kan komplettera med ett flertal tillval som Pulsoximetri, Elektronisk väderstation, Bronkokonstriktionstest, MIP-MEP och Sniff.

DATOSPIR TOUCH kan levereras med Engångs-, Turbin- eller Fleischmätdon.

Ladda ner broschyr som PDF
PEAK 10

En PEF-mätare för eget bruk i hemmet för en enkel snabbkontroll av lungfunktionen hos astmapatienten. Gränserna för färgindikeringen kan enkelt ändras för att anpassas till den enskilde patientens förutsättningar.

Ladda ner broschyr som PDF
     
     
Senast ändrad: 18 december 2019