Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

AEP-CAEP-ASSR-ECochG


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Vivosonic

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!

VIVOSONIC Integrity

är en automatisk ABR som kan kompletteras med ECochG, TEOAE, DPOAE och ASSR. En stor fördel med denna är att testpersonen inte behöver sederas för att få bra testresultat. Den trådlösa överföringen mellan den batteridrivna förförstärkaren till basenheten gör också att testpersonen kan röra sig fritt inom c:a 10 meter från basenheten samtidigt som patientsäkerheten blir otroligt hög. De speciellt framtagna anslutningskontakterna till elektroderna innehåller dessutom det första förförstärkarsteget, vilket tillsammans med det patenterade Kalman-filtret gör systemet mindre känsligt för elektromagnetiska störningar.

Som hörtelefon använder man instickstelefoner från Etymotic Research, vilka med sina engångsproppar ger en mycket god hörtelefonhygien. För ECochG-mätningar använder man de guldfolieöverdragna propparna, som innebär att man inte behöver punktera trumhinnan med en nålelektrod. Integrity kan också kompletteras med benledningstelefon för mätning på personer med ledningshinder.

 

Ladda ner broschyr som PDF
 

PATH Sentiero

Denna är moduluppbyggd i programvaran, vilket betyder att man kan börja med en enklare som inte har alla funktioner aktiverade. Efterhand man behöver andra funktioner kan man låsa upp dessa funktioner med en kod som beställs från oss. Sentiero finns i 3 olika versioner, Advanced, Diagnostic och Screening.

Sentiero Advanced kan levereras med DPOAE mellan 800 till 10000 Hz med en upplösning upp till 30 punkter per oktav. Man kan även få en DPOAE Hearing Threshold Estimation (patenterad teknik), som är ett automatiserat cochleärt audiogram upp till 50 dB HL. Stimulinivåer från 20 till 65 dB HL. Vidare kan den fås med TEOAE mellan 700 till 4000 Hz Quick test/Diagnostic test i halvoktavs band. Den kan även kompletteras med tonaudiometer för luft och benledning med eller utan maskering. Med Sennheiser HDA300 kan man testa från 125 Hz upp till 16000 Hz. Kan även levereras med "standard" hörtelefon TDH39/DD45 och mäter då upp till 8000 Hz. Stimulinivåer från -10 till +110 dB HL. Kan även göra en automatisk test enligt Hughson Westlake. Fungerar utmärkt för hörseldiagnostik hos nyfödda.

Sentiero Advanced kan även levereras med ABR och ASSR, samt talaudiometri som tillägg till tonaudiometerfunktionen som finns i Sentiero Diagnostic.

 

 
     
Senast ändrad: 18 december 2019