Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Amplivox


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Amplivox

Från 2020-07-01 lämnar Amplivox 3 års garanti på sina produkter!

Vid köp av tympanometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
OTOWAVE 102 är en handhållen screeningtympanometer som även kan mäta stapediusreflexen. Den lätta vikten, 380 g, och den ergonomiska utformningen gör den lätt och behaglig att arbeta med. Att den dessutom är lätt att lära sig gör den bara ännu trevligare. Den är helt batteridriven, och kan överföra testdata till PC eller till en termoskrivare via IR-länk.

Otowave 102-1 kan mäta stapediusreflex med 1000 Hz stimuli.

Otowave 102-4 kan mäta stapediusreflex med 500 Hz, 1000 Hz, 2000 Hz och 4000 Hz stimuli.

Stimulit för stapediusreflexen kan stängas av om man inte mäter denna på kliniken.

Levereras i en behändig väska som gör det lätt att ta med tympanometern vid eventuella hembesök.

Ladda ner broschyr som PDF
OTOWAVE 102 C är en tympanometer med samma funktioner som ovan, men den har laddningsbara batterier inbyggda och ett laddningsställ som tympanometern kan vila i när den inte används. Ladda ner broschyr som PDF
OTOWAVE 202 kan, utöver vad OTOWAVE 102 kan, även mäta contralateral stapediusreflex. Den har minne för 16 tester med identifiering av patient. Den kan skriva ut tester på nedanstående skrivare, men kan även kopplas till dator via USB och kan då föra över tester till Amplivox TympView eller NOAH via Amplivox NOAH interface.

OTOWAVE 202-H kan allt som OTOWAVE 202, men har även 1000 Hz probeton och fungerar därför utmärkt även på riktigt små barn.

Levereras med contralateral transducer, TympView och NOAH modul i en behändig väska som gör det lätt att ta med tympanometern vid eventuella hembesök.

Ladda ner broschyr som PDF
OTOWAVE 302 kan göra samma tester som Otowave 202. Den enda skillnaden är att Otowave 302 är en bordsmodell och går inte att driva på batteri.

OTOWAVE 302-H är i princip samma tympanometer som Otowave 202-H men i bordsmodell utan batteridrift.

 

 
      Skrivare Able till OTOWAVE 102 och 202 för utskrift av tester. Har numera ersatts av nedanstående skrivare från Sanibel.  

Skrivare Sanibel till OTOWAVE 102, 202 och 302 för utskrift av tester  
Senast ändrad: 18 december 2019