Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

E-A-R-Tone


 

E-A-R-Link, reservnipplar och slangar passar även till bl.a. Primus instickstelefoner

 

E-A-RLINK

Dessa proppar finns i 5 olika storlekar. De allra minsta är 3,5 och 4 mm och används till riktigt små barn. Nästa storlek är den beige, 10 mm, sedan följer två olika gula, den vanligaste på 13,5 mm och slutligen den största på hela 18 mm.

De två minsta säljs i påsar om 20 st.

10 och 13,5 mm säljs i förpackningar om 500 st som dock kan delas och säljas i påsar om endast 50 st om ni inte använder så många (men då till ett lite högre styckpris). För storförbrukaren finns dessa två även i ett s.k. "Value Pack" som innehåller 750 st proppar.

Den största storleken säljs i påsar om 24 st.

  E-A-RLINK för OAE

En specialvariant på ovanstående propp, avsedd för Etymotic Research OAE utrustning. Minsta storlek är den beige, 10 mm, sedan följer två olika gula, den vanligaste på 13,5 mm och slutligen den största på hela 18 mm.

10 och 13,5 mm säljs i förpackningar om 25 st och den största i förpackning om 18 st.

  E-A-RLINK för ECochG

En specialvariant på ovanstående propp, avsedd för Electro Cochleografi. Denna E-A-R-Link är överdragen med en guldfolie som ger kontakt mot hörselgången och därmed kan användas istället för att perforera trumhinnan med en elektrodnål. Finns i storlekarna 10 och 13,5 mm.

 

        Kabel för ECochG

Används tillsammans med ovanstående guldfolierade E-A-R-Link

Reservslangar till E-A-RTONE 3A och ER-3C 4 st per förpackning. Säljs även styckevis.

Reservnipplar till E-A-RTONE 3A och ER-3C, 10 st per förpackning. Säljs även styckevis.

Klämmor med kardborrband, passar både till E-A-RTONE 3A, E-A-RTONE 5A och ER-3C, 10 st per förpackning. Säljs även styckevis.

         Reservslangar till E-A-RTONE ABR

Säljs parvis, en blå och en röd.

Reservkablar finns naturligtvis till både E-A-RTONE 3A, E-A-RTONE 5A och ER-3C. De levereras med 2 st monokontakter från tillverkaren, men dessa byter vi naturligtvis till den kontakt du behöver till din audiometer.
Senast ändrad: 18 december 2019