Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Kliniska audiometrar för bl.a. hörapparatutprovning


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Amplivox, Primus Real Ear från Auditdata, MAICO och Sibelmed samt återförsäljare och servicecenter för Entomeds produkter.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
PRIMUS från Auditdata. Läs mer här.

Ett helt nytt koncept inom modern audiologi. Arbetar såväl "stand-alone" som under AuditBase eller NOAH. Full funktionalitet under AuditBase garanteras genom att konstruktörerna för båda systemen sitter i samma rum!

Ladda ner broschyr som PDF
ENTOMED SA 204IV

En avancerad, mikroprocessorkontrollerad diagnostisk audiometer, som har både luft- och benledning och flera andra kraftfulla egenskaper. Den kan även utföra talaudiometri och den lämpar sig därför väl för hörapparatutprovning. Fungerar både manuellt och helautomatiskt. SA 204 är NOAH-kompatibel (kräver Entomed Audi-Link för NOAH3).

Ladda ner broschyr som PDF
AMPLIVOX 270

En portabel diagnostisk audiometer för luftledd och benledd audiometri upp till 120 dB HL (70 dB HL för ben). Kan fås med antingen traditionella supraaurala hörtelefoner eller med instickstelefoner. Levereras med svarsknapp och hörtelefoner. Kan även fås med skrivare och NOAH-kompatibilitet, anslutning för frifältshögtalare, CD- eller bandspelare för talaudiometri med inspelat tal, mikrofonanslutning för levande tal. Vidare har den bredbandsmaskering och man kan även utföra bl.a. Stenger, SISI och ABLB test. Man kan välja 2,5 eller 5 dB steg i ljudnivå, man kan låsa brusnivån till ljudnivån så att man slipper justera båda nivåerna under en test, mm. Levereras i passande bärväska.

Ladda ner broschyr som PDF
SIBELMED SIBELSOUND 400

Denna audiometer är det senaste från den spanska tillverkaren Sibel. Den finns i 6 varianter med möjlighet att komplettera med flera optioner. Samtliga modeller levereras med ett PC-program (W-50) för lagring av testdata. För alla modeller utom SUPRA är det en demoversion, som man enkelt kan uppgradera till en "skarp" version. SUPRA levereras med den skarpa versionen direkt.

SS400AOM+ är en klinisk audiometer av typ 2 enligt IEC60645. Den är en tonaudiometer med benledning och maskeringsbrus. Den kan som tillval kompletteras med högfrekvensaudiometri - ända upp till 20 000 Hz. Den har dessutom inbyggt minne med plats för mer än 1 000 tester., bl.a. talaudiometri och maskeringsbrus för tal, kommunikation mellan operatör och testperson.

SUPRA är "värstingen", också en typ 2 audiometer som har allt som SS400AOM+ har och lite till.

Mått: 390*260*105 mm, vikt: 2,4 kg

 

 
Senast ändrad: 18 december 2019