Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

PATH Medical


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för PATH Medical

Vid köp av OAE, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
  Sentiero Screening

Är en OAE Screener som kan levereras med TEOAE, DPOAE eller båda i kombination.

Levereras med laddare, probe, tillbehörsask och bärväska.

Ladda ner PATH Medicals  samlingsbroschyr som PDF
   

Sentiero Screening

kan dessutom kombineras med en klass 4 tonaudiometer och blir då en utrymmeseffektiv enhet.

Levereras med laddare, probe, DD45 hörtelefon, tillbehörsask och bärväska.

 

 

Sentiero Diagnostic 2

En lite mer avancerad OAE, som kan mäta upp till 12 DPOAE frekvenser, och gör det snabbt! Har även ett barnläge som visar en tecknad filmsekvens under pågående test för att avleda barnets uppmärksamhet från själva testen.

Levereras med laddare, probe, tillbehörsask och bärväska.

 

   

Sentiero Diagnostic 3

Ytterligare ett snäpp vassare blir Sentiero med denna version där man lagt till en klass 4 tonaudiometer till OAE-funktionen. Dessutom levereras denna med 2 OAE prober för att möjliggöra samtidig test av båda öronen för att förkorta testtiden. Man kan även uppgradera audiometern till en klass 3 tonaudiometer (maskering och benledning) och får då samtidigt även möjlighet att göra automatisk audiometritest enligt Hughson-Westlake.

Levereras med laddare, 2 prober, DD45 hörtelefon, tillbehörsask och bärväska.

 

   

Sentiero Diagnostic 4

Denna version levereras med både DPOAE och TEOAE. Har precis som 3:an dubbla prober för att kunna testa båda öronen samtidigt. Kan också kompletteras med en klass 3 tonaudiometer.

Levereras med laddare, 2 prober, DD45 hörtelefon, tillbehörsask och bärväska.

 

 

Sentiero Diagnostic 5

Denna version levereras, precis som 4:an, med både DPOAE och TEOAE. Har också dubbla prober för att kunna testa båda öronen samtidigt. Levereras med funktionerna för en klass 3 tonaudiometer för både ton och tal! Kan dessutom kompletteras med högfrekvensaudiometri och levereras med detta tillval med Sennheiser HDA300 hörtelefon.

Levereras med laddare, 2 prober, Sennheiser HDA280 hörtelefon, tillbehörsask och bärväska.

 

      Skrivare Able till PATH Sentiero för utskrift av tester.  
Senast ändrad: 18 december 2019