Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

PATH Medical


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för PATH Medical

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
 

PATH Sentiero

Denna är moduluppbyggd i programvaran, vilket betyder att man kan börja med en enklare som inte har alla funktioner aktiverade. Efterhand man behöver andra funktioner kan man låsa upp dessa funktioner med en kod som beställs från oss. Sentiero finns i 3 olika versioner, Advanced, Diagnostic och Screening.

Sentiero Screening är i grunden en OAE Screener med DPOAE-test på 5000, 4000, 3000 och 2000 Hz, multikanal på nivåerna 55/65 dB. Den kan levereras med Quick screen och Standard screen, samt kan även kompletteras med en enklare hörselscreening på 500, 1000, 2000, 4000 och 6000 Hz i stimulinivåer från 0 till 70 dB HL. Lämpar sig för test från c:a 3 månader och uppåt.

Sentiero Diagnostic kan levereras med DPOAE mellan 800 till 10000 Hz med en upplösning upp till 30 punkter per oktav. Man kan även få en DPOAE Hearing Threshold Estimation (patenterad teknik), som är ett automatiserat cochleärt audiogram upp till 50 dB HL. Stimulinivåer från 20 till 65 dB HL. Vidare kan den fås med TEOAE mellan 700 till 4000 Hz Quick test/Diagnostic test i halvoktavs band. Den kan även kompletteras med tonaudiometer för luft och benledning med eller utan maskering. Med Sennheiser HDA300 kan man testa från 125 Hz upp till 16000 Hz. Kan även levereras med "standard" hörtelefon TDH39/DD45 och mäter då upp till 8000 Hz. Stimulinivåer från -10 till +110 dB HL. Kan även göra en automatisk test enligt Hughson Westlake. Fungerar utmärkt för hörseldiagnostik hos nyfödda.

Sentiero Advanced kan allt som Diagnostic kan, men kan även utrustas med ABR och ASSR, samt talaudiometri som tillägg till tonaudiometerfunktionen i Diagnostic.

Ladda ner PATH Medicals  samlingsbroschyr som PDF
PATH Senti

är en enklare version av Sentiero som används för tonaudiometri. Audiometerfunktionerna är samma som i Sentiero Diagnostic men kan även användas som en enklare lekaudiometer där man får upp bilder på djur som barnet skall trycka på om det hör avgett stimuli.

      Skrivare Able till PATH Senti och Sentiero för utskrift av tester.  
Senast ändrad: 18 december 2019