Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Vivosonic


 

Entomed MedTech AB är distributör för Vivosonics produkter i Sverige, Danmark och Finland.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
Integrity är en automatisk ABR som kan kompletteras med ECochG, TEOAE, DPOAE och ASSR. En stor fördel med denna är att testpersonen inte behöver sederas för att få bra testresultat. Den trådlösa överföringen mellan den batteridrivna förförstärkaren till basenheten gör också att testpersonen kan röra sig fritt inom c:a 10 meter från basenheten samtidigt som patientsäkerheten blir otroligt hög. De speciellt framtagna anslutningskontakterna till elektroderna innehåller dessutom det första förförstärkarsteget, vilket tillsammans med det patenterade Kalman-filtret gör systemet mindre känsligt för elektromagnetiska störningar.

Som hörtelefon använder man instickstelefoner från Etymotic Research, vilka med sina engångsproppar ger en mycket god hörtelefonhygien. För ECochG-mätningar använder man de guldfolieöverdragna propparna, som innebär att man inte behöver punktera trumhinnan med en nålelektrod. Integrity kan också kompletteras med benledningstelefon för mätning på personer med ledningshinder.

Ladda ner broschyr som PDF
     
 
Senast ändrad: 18 december 2019