Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Screeningaudiometrar för Primärvård och Skolhälsovård


 

Entomed MedTech AB är svensk representant och servicecenter för Amplivox, MAICO och Sibelmed samt återförsäljare och Auktoriserat Servicecenter för Entomeds produkter.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
ENTOMED SA 201IV

En manuell rentonsaudiometer med flera praktiska finesser. Med SA 201 görs snabb och tillförlitlig luftledd audiometri. Audiometern är lätt att använda tack vare sin ergonomiska utformning i kombination med lättskötta reglage.

Artikelnummer med olika hörtelefoner: 21-0000-06 med DD-45 hörtelefon. 21-0000-07 med DD-45 i Audiocups. 21-0000-08 med DD-45 i Silentakåpa. 21-0000-09 med E.A.RTONE 5A och 21-0000-10 med Holmco PD-81.

Ladda ner broschyr som PDF
AMPLIVOX 116

En enkel, portabel audiometer. Med sin låga vikt, endast 720 gram, är den perfekt för skolsköterskan och distriktssköterskan som tar apparaten med sig mellan olika skolor eller vårdtagare. Levereras med passande bärväska, svarsknapp och hörtelefoner. Kan även levereras för batteridrift och/eller med ljuddämpande kåpor som tillval. Kan även kompletteras med en liten portabel termoskrivare.

Ladda ner broschyr som PDF
MAICO MA 25

En enkel, manuell, portabel audiometer för luftledd audiometri. Batteri och nätdrift. Fast, pulserande och modulerad ton. Kan fås med olika hörtelefontyper. Den låga vikten på endast 980 g gör den idealisk för den ambulerande verksamheten.

MA 25E har dessutom automatisk hörseltest enligt Hughson-Westlake metoden.

Ladda ner broschyr som PDF
Senast ändrad: 18 december 2019