Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Start Uppåt Produkter Tjänster Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. Om företaget GDPR

Nyhetsarkiv


 

Vi säljer även hörselburar från Italienska Puma. Dämpning från c:a 30 dB vid 1000 Hz för den enklaste till omkring 80 dB vid 1000 Hz för den mest avancerade.

Vi ställde ut vid Tema Hörsel i Malmö 25-27 mars 2015.

2015-01-02 välkomnar vi en ny medarbetare. Claes Holmerup förstärker vår serviceorganisation när han nu börjar som serviceingenjör hos oss. Han har tidigare erfarenhet från bl.a. service av datorer, streckkodläsare och annan elektronik. Han har även god kunskap inom ljud och har som hobby att skriva och spela in musik tillsammans med sin sambo i sin egen hemmastudio.

Under hösten 2014 och våren 2015 har vi installerat 24 st. Primus för luft- och benledd ton- och talaudiometri samt IF-mätning på sjukhusen i Lund, Malmö, Trelleborg, Ystad, Kristianstad och Ängelholm. Vi har även levererat 11 st. Primus för IF-mätningar till Västmanlands Sjukhus i Västerås.

Vi ställde ut vid STAF-mötet i Halmstad 12-14 mars 2014.

Vi ställde även ut vid SPAF/SvAf-mötet i Stockholm 2-4 april 2014.

Vi har nu även tagit över försäljningen av nästamponader, dräneringsrör mm från Invotec, samt nervstimulatorn NeuroPulse från Bovie Medical.

Vi har nu även otoskop från Welch Allyn i vårt produktsortiment.

Vi ställde ut vid STAF-mötet i Falun 13-15 mars 2013.

JHE MedTech AB byter namn till Entomed MedTech AB. Från och med 2013-03-01 ingår JHE MedTech AB i Entomed-gruppen och byter då namn till Entomed MedTech AB. Vi gör detta för att stärka vår position på servicemarknaden och blir på detta sätt en ännu starkare servicepartner. Alla ingångna avtal förblir oförändrade. Vi kommer att fortsätta arbeta med de agenturer som JHE MedTech AB har, så det enda det innebär för Er som kund är ett nytt namn och, från januari månad 2014, en ny adress. Läs mer i det utskick vi håller på att skicka ut till alla våra registrerade kunder och leverantörer.

2013-01-11: Nu kan vi erbjuda Er ett leasingalternativ vid köp av utrustning. Med denna lösning kan Ni leasa en utrustning som genom leasingen belastar driftskontot istället för investeringskontot. För enheter som har investeringsstopp, men ändå är i behov av ny mätutrustning är detta ett bra alternativ. Kortaste tiden för ett leasingavtal är 24 månader, och man kan inom vissa gränser välja restvärde som man löser ut utrustningen för efter denna tid. Det är dock inte lönsamt att leasa utrustning som kostar under c:a 15000:- plus moms.

JHE MedTech AB ställde ut vid Audiologisk Dag i Göteborg den 7 november 2012. Då visade vi bl.a. vårt senaste tillskott i produktportföljen, PRIMUS Real Ear från Auditdata, som väckte ett mycket stort intresse. Vi har för närvarande kö till att få prova den.

I mitten av september 2012 skrev vi på distributörsavtal med Auditdata gällande deras audiometerkoncept, PRIMUS, ett helt koncept från första hörseltesten till hörapparatkontroll och utprovning.

Nu kan du ladda ner våra produktinformationsbroschyrer med kortfattad beskrivning av våra produkter och tjänster här.

Du kan också hitta våra senaste utskick här.

JHE MedTech AB kan nu presentera en handhållen tympanometer och audiometrar från Amplivox, som är den senaste i raden av våra agenturer.

JHE MedTech AB är sedan oktober 2010 distributörer för Vivosonic i Sverige Danmark och Finland. Detta sker efter en överenskommelse mellan JHE MedTech AB, Entomed och Vivosonic.

Efter ett avtal mellan JHE MedTech AB och Entomed AB/Entomed Diagnostics AB kan JHE MedTech AB från augusti månad 2010 även leverera audiometrar, tympanometrar och OAE från Grason-Stadler (GSI) och SinuScan ultraljudsscanner för sinuitdiagnostik från Oriola samt Entomeds egenproducerade audiometrar.

I mitten av maj 2010 utsågs vi till distributörer för 3M Auditory Systems, som levererar E-A-RTONE instickstelefoner som ger en mycket god dämpning av bakgrundsljudet, från drygt 30 dB i basen ända upp till c:a 45 dB i diskanten, vilket gör att man ofta kan klara sig utan hörselbur vid hörseltester.

I vårt produktsortiment finns nu också engångskuffar som passar till flertalet av marknadens tympanometrar och OAE samt örontrattar till otoskop från tillverkare som Riester, Welch-Allyn, Heine och Kawe.

Frye har i slutet av april 2010 utsett JHE MedTech AB till distributör av Fonix mätutrustningar för hörapparater i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi är också servicepartner för Fonix hörapparatanalysatorer.

Vi har även fått en agentur för Audiometrar, Spirometrar, Rinomanometrar och Hörselburar. Det spanska företaget Sibel S.A. har i mars 2010 utsett JHE MedTech AB till sin distributör i Sverige.

Vi är sedan januari 2010 återförsäljare av MAICO:s produktsortiment, Audiometrar, Tympanometrar, OAE, BRA utrustning. MAICO har även valt oss som servicepartner i Sverige.

Senast ändrad: 18 december 2019